top of page
BOT05690xx.JPG

Over mij

Welkom op mijn website! Deze pagina over mij is er om je een idee te geven wie ik ben, wat ik precies doe en wat mijn ervaringen zijn op het gebied van huidverzorging. Lees gerust verder en bij vragen aarzel zeker niet en neem contact met mij op!

  • Instagram
  • Facebook
  • Whatsapp

Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Knoop en ik ben al ruim 12 jaar werkzaam als professioneel schoonheidsspecialiste. Tevens ben ik ook gediplomeerd pedicure. Momenteel ben ik ook al 6 jaar werkzaam in de zorg. 

 

Ik ben gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen maar ook voor een ontspannende gezichtsbehandeling kunt u bij mij terecht. Schoonheid en pedicure zijn mijn passie. Omdat er ook veel vraag is naar een combinatie behandeling als schoonheidsspecialiste en pedicure heb ik ook dit diploma behaald. Zodat mijn cliënten op één adres terecht kunnen voor zowel een gezichts- en/of pedicure behandeling. Tevens volg ik regelmatig trainingen en cursussen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op schoonheid en pedicure gebied. Mijn praktijk bevindt zich aan mijn huis op de begane grond zodat mensen die minder goed te been zijn ook een bezoek kunnen brengen aan mijn praktijk.

Contact

Als je vragen hebt over mij of over de mogelijkheden kun je mij altijd bereiken via het contact formulier. Je kunt mij ook altijd een Whatsappje sturen of e-mailen.

bottom of page